<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

Sol, sol och sol!

Två dagar i rad - peppar peppar ta i trä - har det varit strålande solsken och riktig sommarvärme! Jag passade på att sola, då jag fick lite oväntad ledighet idag. Lilla flickan spenderade eftermiddagen hos grannen för en bakkurs, och eftersom stora flickan är på camp så blev det lite egentid. Väl på kvällen åt vi lite kvällsmat innan jag nu blev fri och spenderar min kväll ute i det sista solskenet - har jag sagt hur mycket jag har saknat sommaren?!
   För övrigt måste jag tillägga att Paris kan vara den världens sämsta planerade storstad - för vem i hellskotta lägger en stad där flera miljoner kommer bo, på en plats där det blir stekhett och där det inte finns något hyfsat rent vattendrag att bada i?! Jag är absolut inte kräsen - en sjö, en å, en dam eller till och med en bäck skulle dugit idag, men nej - det närmaste du kommer till vatten är de överbefolkade poolarna som dessutom luktar barnblöja! Nej usch och fy för franska sommaren utan vatten att bada i!
 
De senaste månaderna har varit fyllda med besök, senast på tur stod bästa Erika som under en helg spenderade tiden med mig. Massa kul uppfyllt med massa tävlingar - tävling nummer ett bestod i att se hur många killar Erika kunde pussa under en utekväll. Än så länge har hon rekordet med 7 killar på mindre än 6 timmar! Annars roade vi dagarna med att förlöjliga konst på Louvren, och reta upp Anti-gay demonstranter i Paris genom en liten puss. Roliga dagar!
 
"Lite" shopping hann vi med!
 

Det ösregnade utanför när vi åkte upp i Eifeltornet - Erika kollar då ner och säger "Varför vattnar de gräsmattorna en dag som den är?!"  ".... Erika.... Det där är fontäner..."Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0