<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

Kvällshäng vid Jussieu...

Det är söndag och OH BOY vad helgen har gått fort!
 
För er som undrar, onsdagen var sådär löjligt bra som jag föreställt mig, med lek, bus och skratt - och för första gången insåg jag på riktigt att jag snart åker. Dagarna efter var härliga, inga bråk och bara massa skratt, och leende - vilken glädje barn kan ge en!
   Fredagen spenderades med Meg framför Eiffeltornet i äkta franskstil med en flaska vin, en camenbert och massa prat. Efter att ha sett tolvslagets sprakeleri bestämde vi oss för att dra hem till Megs där jag sov över.      
   Lördagen spenderades chillandes i Megs lägenhet (7e arrondismentet, jag menar - sämre kan man ha det!) innan vi mot kvällen tog oss till Jussieu där vi mötte upp ett helt gäng med människor av alla möjliga nationaliteter - franska, svenska, danska, amerikanska och även en från Kenya! Efter att ha missat sista tåget bestämde jag mig för att spendera ytterligare en natt i Paris, och skickade iväg ett litet fint sms till fräronen att jag inte skulle sova hemma. Kändes bäst att åtminstone förvana dem, så att de inte trodde jag blivit kidnappad eller något - man vet ju aldrig i Paris! För övrigt fick en av tjejerna sin väska stulen, vilket i för sig hemskt nog, var hennes eget fel. Hon gjorde number one of alla no, no - hon lämnade väskan helt obevakad vid en mur och gick ifrån den... Smart (Y)!
 
Ett litet tips för er som är/ska till Paris över sommaren är Aquaboulevard, en av europas största vattenparker! Dit är i alla fall planen att jag ska dit på onsdag med barnen, på så vis kommer jag in gratis - whoop whoop!
 
 
Over and out!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0