<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

20 dagar kvar...

Och så var det bara 20 dagar kvar, och hur mycket jag än längtar hem så kan jag inte hjälpa att frukta det på samma gång. Jag har det oförskämt bra här, även om jag klagar lite ibland, men det finns egentligen inget större fel, mer än att jag måste planera någon annans liv heeela tiden! Jag älskar mina barn, och det kommer verkligen kännas jättesvårt att lämna dem, meen jag får väl trösta mig med att det är nära nog att komma på besök OCH att jag äntligen får se mina kusinbarn hemma i Sverige igen! 
 
Eiffeltornet à la Gay-stile tillsammans med finaste Meg... Ytterligare en anledning till att det kommer vara pina att åka... Denna fina bruden bor borta på andra sidan jordklotet "down under" så att säga, meeen som tur var har vi planer för framtiden! Puss på're!
 
 
Det är det som ska bli så skönt när jag kommer hem till Sverige, att inte behöva planera någon annans tid, bara min alldeles egna underbara tid! Helt sjukt för övrigt att jag snart varit här i 10 månader... Verklighetscheck någon? 
I början av ett spännande år... Spänningen nu lär bli hur i helskotta jag ska få ner allt, tur nog ska jag köpa en till resväska nu någon dag, annars lär det ALDRIG gå!
 Söta barnen som har växt något otroligt, de ser inte ens ut som samma barn längre!
 Första ute-natten!
 
 Picknick i Champs de mars, något man idag unviker pga av alla förbannade turister!
 
Men snart är jag hemma och kan få träffa min bästaste ren!
 
Blev en liten nostalgi-trip!
See ya soon!
 
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0