<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

Hello spring?

Nu börjar vi närma oss mitten av maj snart och vädret har fortfarande inte bestämt sig för om det ska vara sommar eller vår. Igår var det otroligt varmt och soligt, så jag skippade planen med att dra mig in till Paris och nöjde mig med att hänga med fräronen, mamman och pappan kom av någon anledning hem för två dagar innan de åkte igen. Nu idag känner jag mig återigen fruktansvärt rastlös och ensam, men det ska nog snart bli ordning på - Gabbi kommer i eftermiddag och eftersom jag har hela huset för mig själv så blir det nog en skön filmdag/kväll om inte vädret bättrar på sig!
 
För övrigt har jag börjat rensa bort alla grejer som jag inte vill ha med mig hem, och oj vad mycket saker jag har samlat på mig! Massa gamla kvitton, papper och skoluppgifter - allt slängdes och helt plötsligt blev det ordning i studion - vem hade kunnat tro det?
   Efter min ordentliga städning insåg jag hur mycket äckliga kryp det bor i min studio, och efter ett snabbt samtal med värdmamman gick jag lös med insektsprayet - mohahah döööö kryp dö! För er som funderar på att bli au pairer i Paris, passa er! Krypen finns överallt och har av någon anledning en onormal storlek och snabbhet, kolla bara på detta äckliga krypet!!
 
 
Imorgon ska vi till Monets trädgårdar innan vi på kvällen drar in till en bar för att heja fram Sverige i matchen mot Kanada - can't wait to gå lös med Sverige-rop! Hoppas bara dock inte att det förlorar för då kan det bli lite smått pinsamt... Oh well - so long, nu ska jag utrota lite fler kryp!


Postat av: Emma

Den lilla bilden som ska klistras på på ansökningspappret, vart tog du den? Tog du med en vanlig kamera och sedan framkallade den som en liten bild eller gick du till polisen? :)

Svar: JAg tror jag skrev ut en bild som jag tyckte var bra, den behöver inte vara så officiell
Elin

2013-05-11 @ 11:44:10

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0