<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

Allt bra än så länge!

Efter en katastrofisk start där vi nästan missade planet så har vi faktiskt lyckats hålla oss någorlunda till den ursprungliga planen. Just nu sitter vi på tåget till Milano, som för övrigt går 320 km/h och har wifi - inte illa! Stolarna är faktisktoväntat bekväma och allt som allt så känns det som ett lyckat val att ta tåget istället fr att flyga. 
De senaste dagarna har vi hunnit med Bologna, Pisa och Florens. Vi har varit uppe i lutande tornet och blivit förundrade och kanske även en aningen chockade  över italienarnas byggnadskonst. Tornet som är hela 48 m lutar i två helt olika vinklar, där basen lutar 5,5 grader och toppen endast 3,5, jag kan sammanfatta äventyret med att det var oförskämt dyrt (18€) men ändå en sak man bara måste ha gjort - hur kul är det att säga till andra att man varit i Pisa och kollat på tornet?
 
Till kvällen väntar Milano, där vi får se vad som händer. En av dagarna har vi iaf planerat utgång och en annan ska vi till Genua, och så även en sväng till Europas största märkesoutlet! 
 
ciao!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0