<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

Oväder numero uno!

Igår var nog min värsta väderdag någonsin! När jag vaknade vid 9-tiden och gick in för frukost tyckte jag det var rätt kallt och klibbigt så jag klädde på mig med jeans och en tjocktröja, och mycket riktigt började det regna lite lätt på väg mot RER:n. Jag hann dock på RER:n och var för en gångsskull i tid, tills dess att tåget våldsamt skakade till, stannade upp och allt blev svart... Great tänkte jag, nu har de kört på något! I 45 minuter satt jag helt ovetande tills tåget plötsligt lös upp och de förklarade att tåget hade blivit träffat av blixten!?
    Lagom försenad till lektionen (45 min sen...) sprang jag till Metro 2, hoppade snabbt av och skyndade upp för rulltrappan i hopp om att undvika regnet, men tji fick jag för när jag kom upp var det som om solen hade gått ner! Himlen var helt svart och gatlyktorna tvingades tändas eftersom det inte kom fram något solljus! Efter två meter börjde ösregna och jag hann bli helt dygnsur innan jag kom fram till skolan.
   Ösregnet varade i så sådär 40 minuter och efter det så kom solen fram och hela 32 grader!?! Jag svettades som en gris innan jag drog mig hemåt och åter igen kom ösregnet fram - what the heck!? Doomsday numero uno eller vad händer?
 
 
Skakiga bilder av gårdagens dooooooomsday!
Meg och jag vid eiffeltornet!
Mitt stora spöke!
Och min lilla apa!
 
 
 
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0