<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

Aquaboulevard...

Igår spenderade vi över 7 timmar på vattenparadiset "Aquaboulevard" och oj vad kul vi hade! Jag och barnen busade i vågorna, åkte vattenrutschkanor (hur fasen man nu stavar det?!) och spenderade timmar och timmar med att testa de läskigaste och snabbaste av alla. Vi åkte dit tidigt på morgonen och det var INGEN kö alls. Om ni nu tänker åka dit, vilket jag tycker ni ska - så åk dit på morgonen, för på eftermiddagen är kön dödande och det tar en evighet att få åka. Ett annat tips är att åka när det är fult väder, för det gör inget att det regnar eller åskar - stället är till 90% inomhus, och alltså behöver man inte bra väder.
 
Imorgon är det midsommar, OCH fête de la musique, vilket betyder att metron och RER:n går heeeela kvällen och natten! Så egentligen är det som det borde vara, vilket betyder utgång à la bästa sättet någonsin. Hela kvällen och natten ska det vara konserter på gatorna, musiker över allt och alla barer och pubar har live-musik - kan det bli bättre?
 Kolla bara denna sidan så kan ni se alla musiker/konserter som finns i Paris under en natt. yay! http://www.offi.fr/concerts/fete-de-la-musique-2013-paris.html
 

 
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0