<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

Jag tror jag lever...

Gårdagens utgång igår var succée! Jag och fem andra tjejer skulle egentligen haft middag och förfest hemma hos mig, men sen helt plötsligt blev vi bara fyra och då åkte vi istället in till en kompis etta i stan. S-Å avundsjuk! I alla fall hade vi en jättetrevlig middag och "ostätande" innan vi drog oss in till Porte Maillot. Egentligen skulle vi följt med ett annat gäng men i sista stund ångrade vi oss och drog dit istället, vilket var så himla lyckat!
   När vi kom dit var det dock kö, men i kön så råkade vi på något sätt prata engelska och helt plötsligt var vi ihop teamade med ett par amerikanska människor för ett VIP-bord. Vi slapp kön och smet snabbt in, det enda problemet var dock att vi skulle betal 33€/person. Meen, när vi väl kom in så visade det sig att det inte fanns några bord lediga och Vips så kom vi in gratis och slapp betala 18 € i entre avgift! Kaching!
   Hela kvällen hängde vi med amerikanarna och hade världens kväll. Bra musik, bra stämning och roligt folk. Vid 5.30 tiden började vi dra oss mot metron och klockan 7.00 var jag och Gabbi hemma i min studio. Jag kan väl säga att jag är lite lätt sliten idag, men jag lever. Tror jag.
 
Fem av fem Eiffeltorn för Porte Maillot!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0