<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

En sammanfattning!

Ja, jag lever! Har bara haft lite mycket att göra, och ingen direkt lust att blogga. Any way, här kommer en liten update! Jag delar in det i olika inlägg och lägger ut lite fint över allt.
 
Lördagen spenderades med bästaste Meg och Gabbi, med stros i lite affärer, Le Bon Marché (som Printemps och Lafayette fast utan alla asiater), Le Grand Épicerie (jättestor matvarubutik med onödigt höga priser, bara till för de absolut fabulöst rika som bor i 7e) och därefter mötte vi upp Jesse (en "ny" svensk) för fika på Laduree. Need I say more? Téet var fabulöst gott, macaronen var kanon och sällskapet var härligt, men bäst av allt var inredningen! Jag (läs Gabbi) var smart nog att veta var Carrie (från Sex and the City) brukade fika i Paris. Givetvis gick vi dit, och jag blev inte besviken. Det var precis som att fika i Sverige, bortsett från priset då... För en tekanna och två macarons blev det ett blygsamt pris på 11 €. Men som alltid, det kunde varit värre!
    Efter en härlig fika strosade vi runt lite och upptäckte lite allt möjligt innan jag och Gabbi blev lämnade ensam. Vi skulle egentligen gått på balett men det blev inte riktigt så, istället slutade vi på en bar med ytterligare en svensk till. Goda drinkar och gott sällskap avslutade kvällen innan vi drog oss hemåt med sista tåget.
 
Gabbi och Meg på Laduree, cheezze!
Avslutet på kvällen var superb! Ångrade dock lite mitt drinkval (den bruna) som smakade hostmedicin...Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0