<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

Je t'aime...

Idag är det tisdag, surprise surprise! Jag började morgonen med en långsovmorgon till 8:10 innan jag drog mig upp och åt frukost. Dagen till äran skulle jag passa på att gå till lektionen i tid och hör och häpnad var jag där innan ens läraren var där!
    Efter lektionen drog vårt vanliga gäng till Starbucks för lite billigt kaffe innan det var dags för mig att åka hem - tidigare än vanligt efter som jag idag skulle till en fransk läkare för min fot. För ni som inte vet skadade jag min fot när jag blev försenad för ca 2 veckor sedan, och efter som det fortfarande inte hade gått över så bestämde värdmamman att jag skulle till läkaren för att se om det behövdes röntga. Som tur var var det tydligen "bara" ett avslitet ligament, men nu ligger jag här med foten inramad i en spjäla.
 
Eftermiddagen spenderades med flickorna innan föräldrarna åkte för att äta ute med pappans syster, och därmed lämnade mig ensam med flickorna. Utan större problem fick jag de i säng i tid, och när jag väl skulle natta lilla flickan sa hon "Elin, tu sais quoi? Je t'aime..."
 
Två små ord - "Je t'aime". Helt plötsligt insåg jag hur svårt det kommer bli att lämna Paris...
 
 


Postat av: Viktoria

Åååh, vilken underbar känsla det måste vara! Stunder som denna måste vara det bästa med att vara au pair, eller?

Svar: Det är både den bästa och den värsta - det jobbigaste just nu är att jag vet att jag snart kommer behöva lämna familjen och det gör ont i hela hjärtat....
Elin

2013-04-11 @ 20:29:29
URL: http://hallonsplace.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0