<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

La Vallée Village

Idag blev det en liten spontantripp till en märkes outlet i Marne La Vallée. Skulle egentligen inte hängt med men när man av en slump springer på ett gäng svenskar på metron så måste man se det som ett tecken! Dock hann vi inte med särskilt mycket, eftersom vi var tvungna att åka tillbaka igen efter  - men lite shopping blev det, till mitt bankkontos stora sorg...
 
Raffe Lauren tröja i vit och raffe skjorta i rosa!
 
Ett tips för er som tänker åka hit - åk tidigt på morgonen och förbered er för en lång dag! Det bästa är att åka mitt i veckan, och gärna inte innan stora högtider som jul.
 
 


Postat av: Tilda Herrström

Hej!!
Jag ska åka som au pair till Cannes i början av januari och jag börjar bli lite lätt nervös nu.. Hittade precis din blogg och undrar om jag skulle kunna få ställa lite praktiska frågor till dig om hur det är att vara au pair i Frankrike osv. Skulle verkligen vara jättesnällt och till jättestor hjälp för mig!! :) Min mailadress är tildahe_93@hotmail.com, så om du har tid och lust får du jättegärna slänga iväg ett mail så att jag kan fråga dig lite saker. Hoppas jag inte är jobbig!

Tack på förhand! Ha det bra :)
Kram Tilda

2012-12-12 @ 14:45:44
Postat av: Nathalie

hejsan! jag funderar också på att fara till Paris som au pair och det är jättekul att läsa din blogg och det hjäper väldigt mycket med mina funderingar! Hur var det du gjorde, åkte du med nån slags förening? fortsätt ha det bra och jag tycker du är jätteduktig och modig! Mvh Nathalie:)

Svar: Hejsan, tack för alla fina orden! Jag åkte med STS au pair, och det funkade bra för mig! :)
Elin

2012-12-12 @ 19:51:09
URL: http://mylittlefishdontcry.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0