<> Vilse i Paris - en blogg om livet som Au Pair -

God jul.... Elin?

Nyårslöften? Hur gör ni med detta ständiga problem, ska man följa skapa eller offra? Vad är egentligen värt att lägga ner och offra för att uppnå det man lovat?
   Jag har aldrig gett nyårslöften därför att jag har själv vetat att jag aldrig skulle kunna hålla eller leva upp till dessa löften, men 130 euro senare och jag har gett mig själv ett nyårslöfte innan nyår. Ja jag vet att det inte funkar så, men jag behövde en anledning att kunna lägga så mycket pengar och då tyckte jag ett löfte lät som en bra idé. Mitt löfte för 2013 är att jag ska springa och hålla igång oavsett väder. Det handlar inte alls om att gå ner i vikt eller ta bort mina kärlekshandtag som jag fått efter tre månader i Paris, utan det handlar om hälsa. Jag vill kunna vara stark och hälsosam, och för att bli det behöver jag träna. Jag har insett nu när jag bott härnere att jag blir sjuk för minsta lilla. Jag har varit förkyld konstant sen i oktober, och jag som aldrig blir förkyld! Jag tror helt ärligt att det beror på att jag alltid rört mig hemma, varje dag oavsett väder. Så mitt löfte för år 2013 är att bli hälsosammare!


Postat av: Elin Gustafsson

Åh va roligt hittade din blogg nu! :)
Men hallå har du gjort din design själv? Sjuka skills i så fall.. :)

Svar: Vad roligt att du hittade hit! Jag har pillat ihop mesta av min design själv - förutom själva bakgrunden - det finns jättefina mallar på google! :)
Elin

2013-01-03 @ 21:14:35
URL: http://lostinskaneland.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0